Iva Kreativa

Zimnica bez konzervansa :)

-
Objavljeno u Jesen
- Petak, 26 Listopad 2012 - Napisala -

12-10-26-Zimnica-3

Svake jeseni moja mama radi zimnicu. Uvijek se nađe nešto novo i interesantno. Pripomogla sam u dekoriranju staklenki. Ono što nećete vidjeti jer nisam slikala je još 180 litara šalše od pomidora. Možda se čini puno, vjerujte sve se pojede.

Svake jeseni moja mama radi zimnicu. Uvijek se nađe nešto novo i interesantno. Pripomogla sam u dekoriranju staklenki. Ono što nećete vidjeti jer nisam slikala je još 180 litara šalše od pomidora. Možda se čini puno, vjerujte sve se pojede. :) O receptima neki drugi put, sada slijedi nekoliko fotografija zimnice koja je nakon fotografiranja podijeljena obitelji.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.