Iva Kreativa

Igra sjena, nas troje... lipanj, 2015.

-
Objavljeno u Ljeto
- Subota, 24 Ožujak 2018 - Napisala -

Fotografija je nastala na plaži, točnije u prašini, na suncu. :) Eva je Leonu i meni namjestila oči i usta, svi troje se namontirali, :) fotkala sam s mobitelom (što se da primjetiti). Smijali smo se kao ludi , jer su auti prolazili te nas u više navrata dobrano isprašili i pomaknuli nam oči i usta. :) :) Meni osobno jedna od najdražih fotografija . :) :)

Putem prema školi

Serija fotografija " U šumi"

Jesen je u nama

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.