Iva Kreativa

Igre na plaži, 2012.

-
Objavljeno u Ljeto
- Subota, 11 Kolovoz 2012 - Napisala -

12-08-12-Igre-na-plazi-3

Vrijeme između kupanja provodimo na razne načine: sakupljanjem kamenčića, školjkica i stakalca u boji koje je more obradilo, volimo slagati razne likove od kamenčića. Dosjetili smo se da na plaži možemo igrati igru "križić-kružić", materijala ima na pretek svuda oko nas.

Da bi napravili mrežu 3x3, potrebno je 4 grančice, otprilike iste veličine i nešto čime ćete vezati grančice zajedno (mi smo koristili rafiju). Napravili smo dvije mreže, jedna u natur boji, a drugu smo obojali (prije vezanja). Klinci oduševljeni igrom od pribora koji smo pronašli. Podjelili su između sebe boju kamenčića te je jedan bio bijeli a drugi crni.

"Zabava na plaži", pogledajte ovdje.

Slijedi par fotka s mora i naših likova od kamenčića.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.