Iva Kreativa

Igre s ledom :)

-
Objavljeno u Ljeto
- Srijeda, 19 Rujan 2012 - Napisala -

12-09-20-Led-ljeti-2

Ljeto i velike vrućine idealne za igre s ledom. :) U veljači je bilo jaaaako hladno i tada smo radili : ledene skulpture i dogovorili da ćemo na ljeto raditi ogrlicu od leda i malene jedrilice. :) :)

Prvo smo pribavili potreban materijal: (tekuće) jestive boje, plastične čaše, slamke, igračke, balone, plastičnu kantu, kalupe za led i ono najvažnije napravili mjesta u škrinji. :) Naša igra sa ledom trajala je nekoliko dana. :) :) Prvi dan smo u male plastične čaše stavili malu igračkicu, slamku (za jedro) i vode, po želji kapnuti jestive boje. Kada smo sve završili stavili smo u škrinju. Drugi dan smo punili kalupe za led, kapali jestivu boji, u kalup srce smo namjestili špagicu i tako dobili ogrlicu.

Treći dan smo male balone punili vodom i u neke balone prethodno stavili male igračkice.

Četvrti dan smo sve izvadili i igra je započala sa svime što smo zamrznuli, klinci jedva dočekali, sve smo stavili u veliku plastičnu kantu i igrali se dokle god se sve nije otopilo. :) :) :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.