Iva Kreativa

Jedrilice od naplavina, 2016.

-
Objavljeno u Ljeto
- Subota, 10 Ožujak 2018 - Napisala -

Jedrilice od naplavina radimo svako ljeto na plaži. :) Koristili smo naplavine koje smo pronašli uz more, štapić (za ražnjiće) i karton za jedro.

Na jedro smo zaljepili  kamenčiće koje smo pronašli na plaži uz more. Još jedrilica od naplavina možete pogledati ovdje i ovdje.

Kud plovi mali brod

Kreativna radionica

Gušter i Krokodil od naplavina

Jedrilice od kamenčića

Igre s ledom

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.