Iva Kreativa

Poklon za odgajateljice, 2013.

-
Objavljeno u Ljeto
- Srijeda, 20 Prosinac 2017 - Napisala -

Na kraju svake vrtićke godine poklanjamo mali znak pažnje koji sami izradimo. Napravili smo dvije ribe za Leonove odgajateljice.

Prvo smo odrezali karton u obliku ribe, napravili na svakoj ribi (kartonu) dvije rupe i vezali špagu da se može objesiti. Imamo veliku količinu naplavina koje svako ljeto sakupljamo na plaži. Izabrali smo da veličinom i debljinom nalikuju te ih lijepili jednu do druge na karton. Odgajateljicama S. i H. posvetu smo napisali na poleđini ribe.

Kada smo sve zalijepili umotali smo i stavili ukrasni cvijet koje sam radila za Božićni bor.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.