Iva Kreativa

Cvijeće od papira

-
Objavljeno u Proljece
- Utorak, 05 Ožujak 2013 - Napisala -

13-03-05-Cvijet-od-papira-2

Možete koristiti razni papir koji imate kući, u boji, tanji, deblji. Više u nastavku teksta ... :)1. Izrezala sam stranica knjige u obliku kvadrata i nacrtala spiralu.

2. Zatim sam po crti izrezala škarama.

3. Spiralu smotati s vanjske strane prema unutra, namotati do kraja, kapnuti ljepilo i držati nekoliko trenutaka prstima.

4. Cvijet je gotov.

Cvjetove sam zalijepila na grane koje smo pronašli u šetnji. Mogu koristiti kao dekoracija na torti od papira i dr. - ideja ima mnogo.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: « Cvjetni vijenac Proljeće 2014. »

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.