Iva Kreativa

Snjegović od plastičnih čaša

-
Objavljeno u Zima
- Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 - Napisala -

Gospodina Snjegovića radili smo u prosincu 2016. , nisam zapisala broj čaša, ali pamtim da smo više puta kupovali .. :) :) Pamtim i žulj od klamarice :)

Za napraviti snjegovića potrebne su plastične čaše, klamarica i ukrasi po želji. Mi smo koristili sve što imamo kući. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.