Iva Kreativa

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but images/2017/11/od-subote-do-subote/ is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Tv Nova Pula, 07. ožujak, 2015.

-
Objavljeno u Iz medija
- Nedjelja, 26 Studeni 2017 - Napisala -

U subotu 7. ožujka 2015. u 20 sati gostovali smo na lokalnoj televiziji u

emisiji" Od subote do subote" koju vodi Gđa. Vesna Petrović - Foškera :)

Voditeljica Udrugu Piccoli Terremoti  maestra Ester Richter Kontošić pozvala nas je da zajedno predstavimo projekte. :)

Dječica su pjevala uz pratnju gitare maestre Ester  talijanske pjesmice "Un piccolo naviglio", "Il coccodrillo" ....i mnoge druge (naše gostovanje možete pogledati na kraju teksta).

Maestra Ester Richter Kontošić, Prof. eng. jezika Sonja Lukšić i Prof. njemačkog jezika Rita Raspar i ja :) ;) predstavile smo svoje radionice.

Meni je bilo prvo gostovanje na televiziji, oni koji me dobro poznaju znaju kako se teško nosim sa tremom i da sam nekoliko puta odbila gostovanje na HRT-u baš iz tog razloga. ;)

{gallery}images/2017/11/od-subote-do-subote/{/gallery}

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.