Iva Kreativa

Cvjetići od papira

-
Objavljeno u Dekoracije
- Petak, 15 Prosinac 2017 - Napisala -

Cvjetiće je jednostavno izraditi kako je prikazano na slikama. ;) Prvo sam na hamer papiru nacrtala cvjetiće, potom ih odrezala škarama. Za jedan cvjetić potrebna su dva izrezana cvjetića koje sam međusobno zalijepila, a nakon toga tučak. Ako malo bolje pogledate latice svaki cvjetić nema isti broj latica, ;) kako sam nacrtala tako sam izrezala. :D Cvjetiće sam izradila za Dorinu tortu koju možete pogledati ovdje. Cvjetići na omotu. Srce od kartona možete pogledati ovdje. 

Ljubičaste cvjetove na torti od papira možete pogledati ovdje.

Još cvjetova od papira možete pogledati ovdjeovdje ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.