Iva Kreativa

Dekorativne zavjese, 2012.

-
Objavljeno u Dekoracije
- Utorak, 29 Svi 2012 - Napisala -

12-05-29-zavjesa-2

Nisam ljubitelj plastičnih zavjesa od umjetnih materijala, željela sam nešto posebno, da se sjediniti s prirodom i da ne odskače okolinom i stilom. Došla sam na ideju koju sam sprovela i u djelo. Želim napomenuti da sam to radila pred više od 5 godina i da još uvijek lijepo pristaju uz kamen, maslinu i more.

Od Das mase oblikovala sam razne likove i ostavila da se dobro posuši, te nakon toga nizala sam na špagu dugu 3 m. Kad je sve bilo nanizano, vezala sam špagu za granu koju sam pronašla na plaži (odbačenu iz mora). I zavjesa je gotova, dekorativna, jednostavna i efektna.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.