Iva Kreativa

Dva pingvina

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 19 Veljača 2012 - Napisala -

12-02-20-pingvini-2

Kao što se može primijetiti volimo pingvine i do sada smo ih radili na više načina "Veseli pingvini". Za ove pingvine potrebno je imati manji balon, malo kartona, crnu i bijelu boju i kolaž papir. Postupak je jednostavan, a krajnji rezultat zagarantirano odličan. :-)

Prvo smo našli odgovarajuće veličine balone, dva manja. Prije kaširanja, zalijepili smo mali komadić kartona na dolnji dio balona di će biti noge te kaširali u dva sloja. Nakon sušenja obojili smo u bijelu podlogu te nakon bijele u crnu, krila, noge i usta izrezala sam od papira te smo zalijepili na pingvine. Nacrtali oči i naši pingvini bili su gotovi i ovako su na kraju izgledali.

12-02-20-pingvini-1

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.