Iva Kreativa

Kasice prasice

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 15 Siječanj 2012 - Napisala -

12-01-15-kasice-prasice-6

Ono što će svako dijete poželjeti je kasica-prasica. Napravili smo kasice-prasice na dva načina, dobro se zabavili i poslužiti će klincima da skupe nešto novčića. Izrada nije komplicirana i mogučnosti su bezbrojne, evo kako smo mi to napravili. :) :)

Evinu kasicu izradili smo od balona. Napuhali smo balon i na njega pričvrstili uši, nos i 4 noge. Leonova kasica od plastične boce na koju smo također prije kaširanja zalijepili nos, uši i noge.

Kaširali smo dva sloja, da bude čvrsto. Nakon sušenja, prije bojanja, probušila sam skalpelom otvor na kasici kroz koju će se ubacivati kovanice. Prvo smo kasice obojali bijelom podlogom, Eva je svoju bojala u rozu boju, a Leon u plavu.

Cvijetić od Fimo mase zalijepili smo na Evinu kasicu. Nacrtali  oči, repiće smo napravili od dve boje trakice papira.

Način izrade repa slikovno je prikazan na blogu "Zlatna djeca". Kasice su gotove. Spremne da se u njih ubacuju novčići.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.