Iva Kreativa

Kaširani borovi

-
Objavljeno u Papier mache
- Srijeda, 14 Prosinac 2011 - Napisala -

11-12-14-kasirani_borovi-05

Djeca su se veselila izradi malih borića, svaki novi korak s veseljem su prihvatili. :) Više u nastavku teksta ... :)

I Izrezala sam komad hamer papira i složila u stožac. Pričvrstila širokom ljepljivom trakom te smo potom svih pet stožca kaširali. Nakon sušenja obojili u bijelo, pa u crveno.

Kada se boja osušila, ukrasili smo obojanim pašta-mašnicama zelene boje, kokicama, vatom, zlatnim i srebrnim gliterima i drugime što nam se našlo pod rukom!

Srebrne zvijezdice napravili smo grickom od aluminijske folije.

Dekorativni kartonski bor možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.