Iva Kreativa

Minions za Leona, 2015.

-
Objavljeno u Papier mache
- Utorak, 30 Siječanj 2018 - Napisala -

Svi su ludi za Minionsima. :) Prije mjesec dana, na moru crtali Minionsa na kamenu... par dana prije rođendana u Areni gledali novi crtani... Leon presretan. Cijelo ljeto Minionsi u điru, nije bilo druge nego po želji slavljenika napraviti Minionsa. Prva želja je bila da bude pinata, međutim Leon nije želio da se razbije i tako smo napravili pinatu oblak i Minionsa za uspomenu koji je sada u njihovoj sobi. :)

Svakodnevni odlasci na more s djecom i posao ... nisam pronalazila vrijeme za početi Minionsa i pinatu... priznajem, kopkalo me, znala sam koliko je posla.. U kasnim noćnim satima završavala sam narudžbe pločica s imenom, tako da sam pet dana prije Leonovog 8. rođendana počela sa izradom pinate i Minionsa. Preludo i prekrartko da sam si dozvolila tako malo vremena. :D Izazovi su mi uvijek najdraži. :) ;)

Za konstrukciju Minionsa potrebno je cca tri sata, Eva mi je puno pomogla, malo smo se namučile oko cipela, da dobijemo ravnotežu da se Minions ne ljulja i ne pada. Nakon konstrukcije, djelove smo kaširali i pričvrštili ljepljivom trakom. Obložili trakicama žutog i plavog krep papira.

Minions je veličine 120 cm i širok 90 cm. Oči smo napravile puno ranije (prije konstrukcije) od tuljka i aluminijske folije i kad smo pričvrstili na Minionsa shvatili, da su oči premale, kratki s vremenom, klinci su me uvijerili da ne radim veće oči. Jedan dragi dečko Matija je rekao da mu je lijepi Minions ali da mu se čini da su oči male obzirom na tijelo. Naravno da jesu, drago mi je da je primjetio, dobro oko . ;) :) Super su klinci, spontani i iskreni, super mi je to. :) :)

Više o pinjati "Oblak" možete vidjeti ovdje. U velikom sam zaostatku s objavama na stranici, zbog razno - raznih okolnosti, ovo ljeto najviše kreativni na moru, svašta smo radili, imati ćete priliku sve vidjeti, potruditi ću se biti ažurnija i svakodnevno objavljivati do jeseni. ;) Hvala dragoj Rafaeli iz petarda shop-a na prekrasnim balonima.>

Leonov 7. rođendan "Mali leteći medvjedići". Pinata "Pauk Grozela".

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.