Iva Kreativa

Olovka papier mache

-
Objavljeno u Papier mache
- Četvrtak, 08 Studeni 2012 - Napisala -

12-11-09-Olovka-papier_mache-1

Prijateljici Paoli za rođendanski poklon napravili smo olovku u tehnici kaširanje papira.

Bijeli hamer sam zarolala i spojila ljepljivom trakom, drugi manji komadić hamera sam zarolala i spojila te dodala tuljak da dobijem šiljak olovke. Sve smo kaširali tri puta. Smjesu za kaširanje napravila sam gušću da se papir ne moći previše. Bilo je potrebno puno strpljenja, kod sušenja smo iznutra stavili predmet da nam se ne savija.

Nakon kaširanja obojili smo u bijelo te potom u rozu boju, ukrasili cvijetićima koje smo izgrickali grickom u obliku cvijeta.

Paoline poklončiće stavili smo u poklon te na kraju vezali rozom satenskom trakom.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.