Iva Kreativa

Putem prema školi.... :)

-
Objavljeno u Papier mache
- Srijeda, 07 Ožujak 2018 - Napisala -

Danas napokon Zeko ide u školu, u 4. razred. :) :) Završila sam Zeku prije nekoliko tjedana, zato - napokon. :)

Vrijeme nije bilo prikladno... kiša, bura.. onda snijeg i opet kiša...a kako sam Zeku obložila krep papirom koji u dodiru s vodom promijeni boju (papira), čekao je suho vrijeme. :)

Zeko je isti onaj Zeko iz proljeća 2014. Krep papir je od stajanja i sunca promijenio boju, tako sam u dogovoru s Leonovom učiteljicom uzela Zeku iz škole (učionice).

Prepravila sam i pričvrstila konstrukciju te ga iznova obložila ali ovaj put žutim krep papirom da ne bude isti. :)

Fotka - jutros iz auta, :) jedva su se nagurali ... :) :) :) :)

Zeko u rozoj nijansi iz 2014. god. možete pogledati ovdje.

Zeko u tehnici kaširanje papira možete pogledati ovdje.

Više kreativnih ideja Zečići i pilići možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.