Iva Kreativa

Reciklirani snjegović, 2015.

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 07 Siječanj 2018 - Napisala -

Prije godinu dana napravili smo snjegovića od recikliranog papira,  inače ne čuvamo radove godinu dana, najčešće ih poklonimo. Međutim, E. i L. je snjegović posebno drag i tako se udomaćio u našem dnevnom boravku. :) Od stajanja - potrebno mu je malo boje što smo učinili u jedno popodne. Više pročitajte u nastavku teksta :)

Skinuli smo crveni šal, oči, nos, dugmete, kapicu i točkice za usta. Da bi poprimio novi izgled trebalo je dati ruku bijele boje, Leon se ponudio i obojao. Eva je napravila kapicu od hamer papira i šal od krep papira, zalijepila je dugmete, oči, mrkvu za nos, ukrasila kapicu i šal. Drugi dan (početkom prosinca) odnijeli smo snjegovića u Leonovu učionicu u školi. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.