Iva Kreativa

Tri kutije za igračke

-
Objavljeno u Papier mache
- Ponedjeljak, 06 Veljača 2012 - Napisala -

12-02-07-kutije-za-igracke-10

Veliki sam obožavatelj kutija, pamtim da sam još kao mala voljela ukrašavati i oblagati kutije od maminih cipela u kojima sam držala sitnice. :) :) Ah te igračke, uvijek posvuda. :) :) Uvijek se nađu gdje ne treba. ;) :) Kutije za igračke izrađivala sam djeci od različitih materijala. Ovaj put sam ciljano napravila tri kutije za određene igračke.

1. Kutija za lego kocke

Na kutiju od cipela zalijepili smo 6 plastičnih krugova, kaširali u 2 sloja.

Nakon sušenja, obojali u bijelu (akrilnom bojom) podlogu. Izglasali smo da nam kutija bude zelena. Nakon sušenja bijele obojili u zeleno. Naša kutija za lego kocke počela je poprimati izgled Lega. Na kraju smo na krugove zalijepili slova LEGO. I kutija za kocke je gotova. 

2. Velika kutija za igračke sa ručkama

Velika, tvrda kutija odrezana na dvije polovine, doljni dio je kutija za Buzz club, a gornji sam iskoristila da djeci napravim kutiju za njihove veće igračke, dimenzija kutije 74x46x28 cm.

Stranice su debljine 1cm. Kutija je imala ručke i odlično su se uklopile na kutiji. Dno sam zalijepila ljepilom. Prvo smo kaširali u 2 sloja što iziskuje puno sati rada, popravljanja i sušenja. Najviše posla imala sam oko ručka. Obojili smo u bijelo akrilnom bojom.

Po dječjim željama ukrasila sam kutiju izrezanim životinjama od kolaž papira, lijepila sam kistom (decopague ljepilom) Mod Podge. Kutiju smo ukrasili i sa unutrašnje strane.

3. Kutija za Evine sitnice

Eva je imala želju da joj kutija bude dublja. Tvrda kartonska kutija dimenzija 34x45x28 cm kaširana i obojana u bijelo. Dok se kutija sušila Eva je nacrtala priče po svojoj želji,

te smo crteže odrezali i zalijepile na sve 4 stranice kutije. Svi oduševljeni kako je ispalo. Meni je ova kutija najdraža, nešto posebno.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.