Iva Kreativa

Festival Veli Jože Motovun, 2015.

-
Objavljeno u Kreativne radionice
- Petak, 23 Veljača 2018 - Napisala -

Vratili smo se sinoć iz Motovuna, puni dojmova, ispunjeni i zadovoljni. Dragi ljudi, smještaj, hrana, gradić iz bajke, pogled sa zidina nešto što se ne može opisati... pozitivna energija, ma sve, sve...je bilo predivno. I ovim putem još jednom se zahvaljujem fotografu Festivala Antonu Unkoviću na prekrasnim fotografijama. Galeriju možete pogledati u nastavku teksta.

Vesna Mileta Laković voditeljica Udruge Birikina ponudila mi je da vodim kreativne radionice u Motovunu. :) Nekoliko dana prije Festivala napravila sam velike cipele (75 cm) i ključ (1,5 m) u tehnici kaširanje papira  koje su poslužile u predstavi Udruge Birikina. Obja dana nakon predstava djeca su ukrašavala cipele (u petak) i ključ u subotu.

Sve je bilo super organizirano, puno raznih događanja. Po prvi puta upalila sam svjetleć i lampion i naravno zamislila želju. ;)

Moram napomentuti da je prvi dan (u petak) za mene bio poseban, po prvi put obukla sam kostim Zmaja i bila dio predstave Udruge Birikina koji smo igrali čak 4 puta. Predivno iskustvo, prvenstveno veliki izazov, drugačije od svega što sam radila. :) :)

Djeca su se nakon predstave sa mnom fotografirali, potezali rep, pipali ruke, vukli uši Zmaja, spuštali se da vide tko je ispod maske. :) :) Djeca preeesuper, iskrena, spontana, najbolja.. :) Bilo je manji broj onih koji su se bojali veelikog Zmaja. Kako i neće kada je bio veelikiii i strašan.:) ;) Šetnja u kostimu Zmaja uličicama Motovuna, zabijanje u zid jer ne vidim ništa (osim svojih nogu) ...smijanje i dragi ljudi je ono što ću sigurno pamtiti dugo.

Photo: Anton Unković

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: « ABECEDA od kartona, 2015.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.