Iva Kreativa

Kreativne radionice " Junior + " 2017.

-
Objavljeno u Kreativne radionice
- Subota, 25 Studeni 2017 - Napisala -

Projekt "Junior +" je godinama na dobrom glasu :) a zašto je tako poseban i jedinstven reći će svatko tko je prisustvovao radionicama. :)

Projekt je zamišljen da na radionice dolaze obitelji, majke i očevi s djecom, a ponekad uskoče nonići (ako roditelji ne mogu). 2017 podijeljeni smo u dvije grupe, dva termina ponedjeljkom i četvrtkom, 24 obitelji i više od 60 polaznika.

Voditelj kreativnih radionica Igor Fabris s maštovitim temama i opuštenom atmosferom svakome je spreman pomoći koji uvelike pridonosi dobroj energiji grupe.
Moram napomenuti da je u Art studiju nezaobilazni materijal glina s kojom radimo od samog početka.

U ovih 7. godina Igor uvijek smišlja novu tematiku, koristimo razne tehnike, te svi s nestrpljenjem isčekujemo što ćemo raditi jer Igor to vješto čuva u tajnosti - do zadnjeg trenutka. :))

Moja djeca i ja smo 7. godinu dio te predivne priče i hvale vrijednog projekta, nismo niti jednom izostali u svih 7 godina, s toliko veselja i sreće odlazimo, isčekujemo i veselimo se novim temama i tehnikama te druženju i radu s dragim obiteljima.

U tih 7 godina s vremenom grupe su se popunile s manje - više istim obiteljima, tako da sama atmosfera, druženje roditelja i djece je predivno.
Rad na grupnom radu je je nešto što bi posebno izdvojila....nadasve veselo, bučno i ponekad užurbano. :) kako to biva s klincima.

U brzom ritmu života, kreativne radionice ovakvog tipa roditelji + djeca su rijetkost.
Vrijeme koje posvetimo djeci nije nikad izgubljeno vrijeme, djeca vole kad im posvetimo svoje vrijeme - takvi trenuci se pamte i nose u srcu godinama, to su uspomene kojih se s radošću sjećamo.

Za kraj želim reći...:) mnogi znaju da fotografiram sve radionice, objavljujem i uvijek hvalim Art studio :)...a sada ću reći da to radim iz jednog - jedinog razloga jer istinski vjerujem u ovaj divno osmišljen dugogodišnji projekt koji su osmislili Igor i Jovana Fabris iz Art studija abez njih ovaj projekt nebi postojao. Hvala im od srca!

Hvala našem volonteru Jadranu koji je dolazio prije svih i odlazio nakon svih, uvijek spreman pomoći oko boja i kistova.

Veselimo se druženju u 2018. osmoj godini radionica Art studija. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.