Iva Kreativa

Bookmarks - straničar za knjige

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Ponedjeljak, 30 Travanj 2012 - Napisala -

12-05-01-bookmarks-3

Klinci vole knjige i slikovnice. Svakodnevno čitamo više knjiga, tako je nastala ideja da napravimo straničar  iliti bookmarks.

Za izradu je potrebno: kolaž papir, škare, ljepilo, perlice, špagica u boji i malo mašte, koristili smo sve što imamo kući. Tvrđe papire izrezali smo u obliku bookmarsa.

L. je na svoj nacrtao teletubbiesa, a E. je napravila više komada: Zvončicu, Hello Kitty, kombinirala je dekorativne cvjetove i kolaž, koristeći flomastere. Na svaki je napisala ime. Neke smo pri dnu probušili i provukli špagicu na koje je Eva nanizala perlice.

Napravili smo i tri obilježivača od recikliranog papira. Svaki priča svoju priču, kreativnih ideja mnogo, po želji se mogu napisati razne maštovite i poučne poruke.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.