Iva Kreativa

Čarobna juha :) :) :)

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Srijeda, 20 Prosinac 2017 - Napisala -

Djeca se vole igrati kuhanja i tu nije presudna ni dob ni spol djeteta, u to sam se puno puta uvjerila. :) :)

Više u nastavku teksta ... :)Roko, Dora, Eva i Leon radili su čarobnu juhu sa travama. Našlo se tu i pjeska, zemlje, sapuna, cvjetića. Sve čega su se dosjetili. Počeli su u manjoj plastici da bi na kraju juha završila u velikom lavoru. Smjeha i veselja nije nedostajalo. Rezuckali su trave, radili mjehuriće, mirisali i uživali u igri. :)
Šaljivi i iskreni ludirali su se dok nisu napunili lavor vodom i trava. :) :) :)

Naši pomidori napreduju, počinju se crveniti, Eva voli zalijevati vrt i brati pomidore. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.