Iva Kreativa

Knjiga o poniju, 2011.

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Utorak, 15 Ožujak 2011 - Napisala -

Za ljubitelje knjiga i slikovnica, evo ideje kako sa djecom napraviti jednostavnu knjigu i pri tome dobro se zabaviti.

Prije počeka dobro je skicirati kako će knjiga izgledati. Odabrali smo raznobojni papir za stranice te probušili papire bušilicom za papir što će nam poslije poslužiti za uvezivanje knjige. Za korice smo izabrali valoviti plavi kartončić koji smo ukrasili cvijetićima. Zapisali smo sve to na papir i krenuli rezati, pisati i crtati.

Eva je osmislila priču o poniju po imenu Koni, koji se izgubio u šumi, a pronašla ga je djevojčica Dora koja je brala jagode. Naravno, priča završava sretno kao što to biva u svakoj priči (nakon niza masakra i totalnog

pokolja ).

Lijepo smo se zabavili dok smo radile knjigu, moram reci da je ovo E. prva knjiga koju je sama osmislila te napisala uz moju malenu pomoć.

 

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.