Iva Kreativa

Kuglanje na travi

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Četvrtak, 19 Svi 2016 - Napisala -

13-05-19-Kuglanje na travi-0

Jučerašnje lijepo vrijeme iskoristilo smo maksimalno na zraku, uz ostale sportske rekvizite ponijeli smo našu mini kuglanu koju smo sami napravili. Više u nastavku teksta ... :)

Dva smo tjedna sakupljali plastične boce od jogurta. Sedam litarskih boca da sve budu iste (samo čep se razlikovao). Svakoj boci zalijepili smo broj, obložili točkicama koje smo napravili grickom u obliku kruga i kad smo stigli na odredište napunili boce vodom.

Klincima se svidjela nova igra i sa oduševljenjem prihvatili ideju. Kako smo cijeli tjedan izrađivali boce tako je oduševljenje za igrom raslo, jedva smo svi dočekali subotu.

Eva je kao i uvijek do sada bila zadužena za računanje, slijede fotografije kuglanje na travi:

U subotu nova igra, o tome čitajte drugi tjedan :-)

Igru "Bacanje kolutova" možete pogledati ovdje.

Igru "Limenke za igru" možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.