Iva Kreativa

Platnene torbe - poklon za učiteljice

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Srijeda, 20 Prosinac 2017 - Napisala -

Zadnji tjedan nastave Eva je poklonila učitejicama platnene torbe koje je oslikala flomasterima za tekstil. Više u nastavku teksta... :)

Mali znak pažnje povodom završetka nastavne godine. Eva je oslikala je četiri torbe za svaku učiteljicu. Svojoj učiteljici G. oslikala je torbu s brojevima i slovima, učiteljici I. iz produženog boravka oslikala je sebe. ;)  Učiteljici A. iz informatike oslikala je tipkovnicu, učiteljici T. iz engleskog jezika oslikala je razne engleske riječi koje su učili u prvom razredu. :) :)

Torbe smo fiksirali glačalom te su perive na nižoj temperaturi. Svaku torbu vezali smo ukrasnom trakom i na pisali ime kome je namijenjena. Još torba za poklon možete pogledati ovdje. Torbu - poklon za rođendan možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.