Iva Kreativa

Platnene torbe

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Četvrtak, 26 Svi 2011 - Napisala -

Na kraju svake vrtićke godine, kao mali znak pažnje, poklanjamo tetama neki od naših hand-made poklona.

Pri kupovini platnenih torba, prvenstveno gledam kvalitetu materijala, da su jačeg sastava. Moji bližnji znaju da sam veliki zagovornik platnenih torba i da ih svakodnevno koristim. Meni osobno su draže sa dugom ručkom da ih mogu nositi na ramenu. Prije nanošenja boja za tekstil, torbe sam oprala u perilici, bez omekšivača i bez deterdženta. Kad su se osušile, bacili smo se na otiske.

Dogovorili smo što ćemo na torbama oslikati, E. je radila otiske za svoje dvije tete iz vrtića, izabrala je boje i na dlan sam joj kistom namazala boju za tekstil i na torbe je otisnula tri otiska. Isto smo ponovili i s L. Uz obilje smijeha koje nije nedostajalo, super smo se zabavili, usput zaprljavši pola stana!  Nakon otisaka, E. je zelenom bojom dodala peteljke i lišće, malo popravili tamo gdje je trebalo. Na kraju smo dodali i tučak na sve 4 torbe. Naše torbe su gotove, sada sušenje te slijedi ono najgore za mene - glačanje. 

Ostavili smo naše torbe da se osuše preko noći, i krenula glačati. Prvo sam oglačala unutrašnju stranu da se fiksira boju koja onda postaje i otporna na pranje. Torbe smo smotali, vezali vrpcom i dodali posvetu. E. je na svaku posvetu napisala po jedno ime. Na kraju smo dodali i jedan naš originalan hand-made cvijetić.

Nakon nastupa u vrtiću, torbe ćemo pokloniti tetama kao mali znak pažnje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.