Iva Kreativa

Poklon za tete u vrtiću, 2012.

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Utorak, 19 Lipanj 2012 - Napisala -

12-06-20-poklon-za-tete-4

Evine drage tete u vrtiću zaslužile su više od poklona. Grupa ima 14 školaraca a teta Tamara i djeca zajedno su još iz jaslica. Roditeljima iz grupe predožila sam da napravimo originalan poklon koji će tetama ostati u trajnoj uspomeni na našu djecu i vrijeme provedeno sa njima. Spomenar sam zamislila kao oproštajni poklon u koji će svaka obitelj nešto napisati, dijete nešto nacrtati, zalijepiti sliku po želji.

Kupili smo dvije bilježnice, jedna za tetu Tamaru a druga za tetu Liviju.

Kada sam spomenar dobila nazad (radi ukrašavanja korica bilježnice i umotavanja poklona) bila sam ganuta tolikim toplim i lijepim riječima, predivnim crtežima djece. Svi su se maksimalno iskazali i bili smo složni oko realizacije poklona što mi je izuzetno drago. Mnogi su stavili sliku tete i djeteta, bilo je i tu slika kada su djeca sa tetama išli na snijeg, druženja, izlete, razni nastupi...pa i slika iz jaslica.

Unutar bilježnica za posvetu tetama napisali smo:

"Dragoj teti Tamari/Liviji,

Za uspomenu na predivne dane provedene u vrtiću.

Vole Vas vaše Tratinčice.

Uvijek ćete ostati u našim srcima."

Pred kraj bilježnice ( nakon što su svi ispunili ) zalijepili smo više različitih slika teta sa djecom iz svih godina i napisali:

"Hvala Vam za svaki pogled, osmjeh i zagrljaj koji ste uputili našoj djeci i time ispunili njihova i naša srca".

Na koricama sam zalijepila tratinčicu koju sam napravila od kolaž papira. Prigodno umotala da bojama odgovara uz drugi (kupovni poklon) koji smo kupili u Galeriji "Augusta" pri kupovini smo dobili predivne ukrase kojima sam ukrasila umotane bilježnice.

Sretna sam da smo uspjeli napraviti poklone za tete jer one to zaslužuju. Ovaj poklon je samo mali znak pažnje kojim smo htjeli pokazati zahvalnost i sječanje za sve dobro učinjeno. Nikada ih nećemo zaboraviti, jedino što možemo reći je hvala na svemu.

Poklone smo im predali nakon završnog druženja i nastupa djece u vrtiću i podjele diploma, bilo je puno dirljivih riječi i suza, odlučila sam se staviti ovaj tekst da možda još netko dobije ideju i napravi ovako nešto toplo i neprpocijenjivo.

Platnene torbe za tete u vrtiću možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.