Iva Kreativa

♥ Pretinci za školske udžbenike, 2017. ♥

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Utorak, 20 Ožujak 2018 - Napisala -

Za početak moram reći da i danas pamtim kada sam djeci napravila prve pretince, biti ću iskrena :) i reći da nisam baš vjerovala da će koristiti, moja zamisao je bila da osim što je uredno, biti će im lakše pronaći ako sortiraju udžbenike i bilježnice po predmetima.

Eva je od prvog dana prihvatila pretince i danas slaže svaki predmet u svoj pretinac. :) Danas - u njezinoj sobi, prvo što se primjeti je 20-tak pretinaca na polici, pregledno i uredno. :) Leon je dvije godine kasnije krenuo u školu, po njegovoj želji obojali smo u zeleno. Od prvog dana, do danas, kao i Eva slaže udžbenike i bilježnicu u pretince na polici.

U rujnu 2017. napravila sam Evi nove pretince od starih registratora. Postupak izrade možete pogledati u postu " Organizacija papira" - ovdje. Dogovorile smo da napravimo dva komada više za sljedeću nastavnu godinu 2018./2019. kada će dobiti nove predmete (kemiju i fiziku).

Eva je izabrala ljubičastu boju i sve pretince sama obojala. :) Evine pretince iz 2012. godine (prvi razred), možete pogledati ovdje. :) Leonove sv. zelene pretince možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.