Iva Kreativa

Raspored sati

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Nedjelja, 02 Rujan 2012 - Napisala -

12-09-03-Raspored_sati-3

Došao je toliko očekivani 03.09.2012. prvi dan škole. Naša Eva danas kreće u prvi razred, uzbuđenje je veliko. Jedva čeka da nastava počne. Sve je spremno, knjige kupljene i umotane, školska torba (kupljena prije godinu dana) čeka, uredili dječju sobu, napravili smo predivan školski kutak. Za početak nastave napravili smo i nezaobilazni raspored sati.

Kako mi puno igračaka i poklona radimo sami, tako smo napravili i raspored sati. Sve što nam je potrebno imali smo kući. Napravili smo olovke od štapića i kolaž papira i tablicu sa likovima iz crtića "Monster high " koje je Eva izabrala.

Raspored smo isprintali te zalijepili na tvrđi karton i okolo rasporeda zalijepili olovke te tako dobili okvir. I naš raspored bio je gotov.

Svima želim sretan početak nastavne godine.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.