Iva Kreativa

Tehnika ugljen

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Srijeda, 20 Prosinac 2017 - Napisala -

U svibnju smo isprobali različite tehnike između ostalih i ugljen. Želim djeci približiti tehnike kojima se ne susrećemo svakodnevno. :) Više u nastavku teksta... :)

Za crtačku tehniku ugljen koristili smo akvarel papir. Štapići ugljena jako su im se svidjeli i iznenadili su se kako se ugljen brzo troši i lako puca. Nije ih omela ni prašina koju ugljen stvara, niti crne ruke. Koristili su prste, sjenčali, povlačili deblje i tanje crte.

Kada su crteži bili gotovi fiksirali smo ih lakom za kosu i na taj način zaštitili ugljen od brisanja. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.