Iva Kreativa

Uspomene u otiscima

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Nedjelja, 22 Svi 2011 - Napisala -

11-05-23-otisci-01

Vesele uspomene malih dlanova i stopala,  uspomena na dane kad su klinci bili mali. :)

Prve otiske napravila sam kada su klinci imali svega nekoliko mjeseci života. Kasnije sam nastavila, smišljajući nove načine i nove tehnike. Prvo sam se okušala na papiru, a kasnije  kada su malo narasli i kada me više nisu gledali u čudu, otiskala sam im stopala i dlanove u Das masi.

Okvire sam radila sama, izvjesili smo ih u dječju sobu i sa radošću se prisjećamo kako su bili mali.

Idealni poklon za noniće je otisak u Das masi, ukrašen cvijetićima i raznobojnim ukrasima Das mase. Lampu u dječjoj sobi, ukrasili smo otiscima Evinih ručica kada je imala samo 2 godine.

Zadnji koji smo napravili je otisak dlana na slikarskom platnu, prethodno obojano kontrastnom bojom.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.