Iva Kreativa

Zvonilo je, 2013.

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Srijeda, 20 Prosinac 2017 - Napisala -

Ovo je sken E. sastava, napisala ga je u školi predzadnji dan nastave. Prva školska godina je za nama, E. je završila prvi razred, donijela je iz škole likovnu mapu s radovima koje su radili tokom cijele školske godine.
Ponosna mama jedva je dočekala prelistati radove, svi do jednog predivni.
Evin rad kornjača je 11. lipnja 2013. bio izložen na Kaštelu (Povijesni muzej Istre) gdje se održala svečanost povodom Dana O.Š. "Vidikovac" uz prigodan program.

Uživajmo u odmoru, ljetu, kupanju sve do 2. rujna 2013. kada počinje nova nastavna godina.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.