Iva Kreativa

Organizacija tkanina i traka by Iva Kreativa

-
Objavljeno u Kreativa
- Subota, 23 Lipanj 2012 - Napisala -

12-06-24-organizacija-materijala-3

Polako završavam sa organizacijom i uređenjem kreativnog carstva. Malo se odužilo. Preuredila sam dva velika radna stola 1 manji stol i 2 police. Kraj se bliži sve više, juuupiii. Sada ostaje slaganje stvari na mjesto i njihova organizacija. Ovaj post posvećujem svim mojim materijalima koji su sada uredno složeni, pregledni, na polici.

Prije sam tekstil držala po vrećicama, sve izmješano: til, koža, organza, svila, razni ostaci. Ono što mi je trebalo, nisam mogla naći. Odlučila sam da to jednostavno moram dovesti u red.

Prvo sam odabrala kašete (od voća i povrća) koje sam svakodnevno nosila sa tržnice. Prvo sam ih uredila i obojila u bijelo. Dvije veće kašete odabrala sam za tekstil. Prije slaganja tekstila u kašete, napravila sam šablonu za materijal. Po toj šabloni sam iskrojila deblji karton i odrezala skalpelom. Sve materijale uredno namotala oko kartona, krajeve zakačila iglicom i tako sve uredno posložila u dvije kašete. Na sličan način organizirala sam i dekorativne trake. Prvo sam odrezala role i obložila ih u papir u boji. Svaka traka dobila je svoju boju.

Sa bočne strane probušila sam rupice na kašeti te provukla tri bambusa. Sve trake sam namotala i redom posložila.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.