Iva Kreativa

Fotografije za knjigu Iva Kreativa :)

-
Objavljeno u Novosti
- Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 - Napisala -

Svaki dan, više od mjesec dana, biti će i dva mjeseca, (dani brzo prolaze.)... svakodnevno sam tražila, gledala i odvajala fotografije za knjigu. Znala sam da imam puno fotografija, ali da ih imam toooliko puno, nisam ni sanjala. Kako je većinu fotografija (u to vrijeme) fotografirao Nenad ikić, one lošije fotke - fotkala sam naravno ja s mobitelom! :) Do nedavno, je on sve te fotke uredno i pregledno slagao u foldere. I tako uveliko olakšao Ivani i meni veliki posao. Neizmjerno sam zahvalna i sretna. :) Tako sam u četvrtak odvojila zadnje fotke za knjigu, svaki dan, stalno sam vrtila fotke po glavi, danju, noću, na poslu..... došao je i taj dan, sama sebi sam rekla - stop! Zaustavi se i ne razmišljaj više, :) šta je prebačeno je prebačeno, to je to! :) Tako je i bilo, u petak sam bila u Rovinju kod drage Ivane Čehić Rabljanović (grafičke dizajnerice) složile smo fotke, sada je na njoj veliki dio posla.

Knjiga ima mnoštvo predivnih fotografija, lekturu tekstova napravila mi je draga Vanesa Begić u  svega par dana, sretna sam divnim timom ljudi s kojima radim na knjizi. Moj mentor iz školice Giordano Cellich fotkao me profi za knjigu, pravi pravcati foto session, :) da je lako biti model - vjerujte da nije. Giordano je svojom profesionalnošću na mene djelovao mirno, oni koji me poznaju znaju da to nije jednostavno. :) ;) Draže mi je biti iza objektiva.. :) ;)

Neću otkriti sve detalje, sad  mi predstoji najveći i najtežio dio... ali više detalja uskoro . :) ;) :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.