Iva Kreativa

Knjiga "Iva Kreativa - Kreativne ideje"

-
Objavljeno u Novosti
- Nedjelja, 29 Travanj 2018 - Napisala -

Kako sam već ranije najavila, :) zadnja tri mjeseca radili smo na knjizi "Iva Kreativa - kreativne ideje". Zadnjih nekoliko tjedana tempo je bio ubrzaniji... svakodnevne obveze, posao i potraga za sponzorima... munjevito su mi proletili, neizmjerno sam sretna što će knjiga u tisak kroz koji dan. :)

Ovim putem još jednom zahvaljujem sponzorima. Tko su sponzori možete pogledati ovdje.

Par riječi o knjizi. :) Tekstove s ove moje stranice (www.ivakreativa.com) objedinila sam u knjigu " Iva Kreativa - kreativne ideje", svaki tekst je s priloženim fotografijama u postupku izrade - kako se nešto izrađuje.

Knjiga je podijeljena na 4 godišnja doba, s naglaskom na očuvanju prirode i recikliranje, kako iskoristiti otpadni materijal koji svi imamo kući. Svi radovi nastali su u stanu, obiteljskoj atmosferi, veselo - kako to biva s djecom.

Moji mali ( tada mali ) kreativci - Eva i Leon su na većini fotografija u knjizi , mali - jer Eva sada ima 13. godina, a Leon 11. :) :)

Na pojedinim fotografijama Eva je imala 5 godina, išla je u vrtić, :) a Leon samo tri godine. :)

Hvala Nenadu Ikiću, ocu moje djece koji je podržao moj projekt za knjigu, koji je zaslužan za fotografije u knjizi. :)

Zahvaljujem na velikoj, nesebičnoj pomoći i strpljenju Vanesi Begić i Ivani Čehić Rabljenović koje su odradile veeeliki dio posla.

Hvala psihologici Ireni Krajcar Kokalj na tekstu: " Kreativnost kod djece".

Neću puno detalja otkrivati, ;) vrlo brzo knjiga će ugledati svijetlo dana. :)

Promocija knjige je 28. svibnja, 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli .

Knjiga će se moći kupiti u Papirnici Pajo.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.