Iva Kreativa

Knjiga "Kreativne ideje" poklon DV "Mali svijet"

-
Objavljeno u Novosti
- Ponedjeljak, 04 Lipanj 2018 - Napisala -

Zahvaljujem pozivu ravnateljice Sanje Subotić prof.  DV "Mali svijet" da prisustvujem projektu "Vrtić u prirodi".

U četvrtak, 24. svibnja 2018. na Valkanama održan je projekt "Vrtić u prirodi" i zajedničko druženje svih skupina uključenih u projekt kroz niz prikladnih aktivnosti. Više možete pogledati na  -> Reginal Express-u ovdje.

Tom prigodom poklonila sam osam knjiga, svakoj skupini jednu knjigu. :)

To su skupine: Centralni vrtić ˝Mali svijet˝, Područni odjel Latica, PO Izvor, PO Monte Zaro, PO Mali zeleni, PO Ribice, PO Zvončići i PO Vjeverica.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.