Iva Kreativa

Mračna komora... :)

-
Objavljeno u Novosti
- Četvrtak, 19 Travanj 2018 - Napisala -

Ne mogu opisati kako je super osjećaj dok motaš film u mraku i čuješ samo kutijice kako padaju na pod.... čista magija! A tek dobra atmosfera, svi su super, uz malu dozu stresa (dali ćemo znati, dali ćemo uspjeti... svima nam prvi put :) ) nije nedostajalo dobrog raspoloženja :) sve smo napravili po uputama voditelja Hasana Abdelghani-a. Nisam očekivala ništa, kako sam analogni fotoaparat posudila i nikada prije nisam s takvim aparatom fotkala, tako nisam imala velika očekivanja. :) Ne pamtim kada sam zadnji put fotkala s analognim , možda krajem devedesetih... :) Bila bi zadovoljna i sa jednom fotkom, fotke su uspomene, zaustavljeni trenutak, ostati će mi za sjećanje na školicu fotografije. Zato mi je drago, da su fotke uspjele, e sada u kojem su stanju fotke, :)  to ne znam, :) vidjeti ćemo, 36 fotka / crno - bijelih. :) Večeras opet mračna komora... :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.