Iva Kreativa

Pozdrav svima :)

-
Objavljeno u Novosti
- Četvrtak, 29 Ožujak 2018 - Napisala -

Nekoliko dana nisam stigla objavljivati postove. :) Radim na više projekata istovremeno, završavam narudžbe do Uskrsa,  idem u školu fotografije u kojoj uživam, bliži se mojoj velikoj curi, 13. rođendan, veliki 13.-ti ;) pripreme traju, :) a zadnja dva vikenda nisam bila u Puli - skoknula sam u Milano na izložbi Fride Kahlo.

Milano je super!  Posvetiti ću izložbi u Milanu poseban post s mnoštvo fotografija. :) ;)

Već sam nedavno pisala da spremam knjigu "Iva Kreativa" da objedinim kreativne ideje s web-a i zaokružim jedno lijepo poglavlje mog života.

Sretna sam da sam pronašla divne ljude, moj tim - kako volim reći, tekstove sam predala na lekturu Vanesi Begić,  nekoliko sam tjedana radila - birala, pisala i slagala tekstove s fotografijama.

Neću otkrivati pojedinosti ...bar ne sada, još ne, ali ubrzo slijede detalji... :) :) :)

Sljedeći tjedan s grafičkom dizajnericom Ivanom Čehić Rabljanović planiram složiti tekstove i fotografije. :)

Čeka nas još puno sati rada... veselim se svakom koraku nastajanja knjige, presretna sam ! :) :) :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.