Iva Kreativa

Tema zadatka za školicu fotografije "Dalekovodi"

-
Objavljeno u Novosti
- Srijeda, 11 Travanj 2018 - Napisala -

Zadnjih tjedana gdje god idem nosim fotić.... Put me često vodi u Rovinj gdje radimo na mojoj knjizi Iva Kreativa, usput stanem i fotkam dalekovode .. :) :) U ponedjeljak smo u školici dobili filmove za analogne fotiće tako da nosim dva fotića. :) Tema: Rojc i ljudi iz Rojca. Veselim se razvijanju filmova u foto - laboratoriju jer se s tim još nikada nisam susrela. :) :) Prvo trebam ispucati film, :) nadam se da će mi fotke uspjeti, a ako i ne... ne zamaram se. :) :) :)

Oduvijek volim fotkati, to znaju svi koji me poznaju, moram reći da imamo zadane teme i veliki mi je izazov napraviti fotke. U zadanim terminima trebamo napraviti određene fotke uskladiti s vremenom bez kiše :) te - slobodnim vremenom. Ne možeš doći na poziciju i puknuti bez veze fotke.... :) Tako sam ja na temu vojnih građevina i Rojca poslala fotke koje nisam obrađivala, niti mislim da su vrhunske, uvijek se može bolje, rekla bih čak da nikad nisam gore fotkala.... ;) :)  Ne zamaram se time, želim naučiti tehniku i savladati osnovne stvari. Ekipa je super, svi su dragi i susretljivi. Svakome bi preporučila da se upiše u školicu. :)

Slijedi nekoliko fotka s različitih lokacija u Istri, od Pule, Rovinja do Pazina.... zanimljiva tema:

"Dalekovodi". Fotke kao što vidite nisu kvalitetne, okidala sam s mobitelom. :) :) :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.