Iva Kreativa

Usput .... :)

-
Objavljeno u Novosti
- Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 - Napisala -

U petak nakon što sam se vratila iz Rovinja - naletila sam na galeba. :) Subota, Rojc - mačka na autu (kako ja to volim reći, spontane fotke su mi najdraže, a najčeščće nastaju dok čekam nekoga. :) :) :) U nedjelju sam na mojem autu vidjela slatku malu bubamaricu, kako mi šeta po krovu.... :) tri dana za redom životinje na krovu auta... :) :) :) :) Odmah sam je fotkala s mobitelom. :)

Bubamara za sreću, treća sreća ! :) :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.