Iva Kreativa

Adventski kalendar 2013.

-
Objavljeno u Božić
- Ponedjeljak, 27 Studeni 2017 - Napisala -

Kao i svake, tako i ove godine napravili smo Adventski kalendar. Volim djecu uključiti u svaki proces, nema ljepšeg nego kada im posvetimo svoje vrijeme, najljepši dio dana mi je popodne kada smo zajedno i kada (najčešće) nešto kreativno izrađujemo. Njihovo veselje, šale i osmjesi su uvijek dobrodošli, Leon je naš glavni obiteljski zabavljač. ;)Za izradu kalendara sve je bilo spremno osim kartona. Nije bilo jednostavno pronaći ravan i deblji karton od 1m. Kada sam ga pronašla prvo sam olovkom skicirala bor i odrezala skalpelom. Eva je izrezala bijeli krep papir (uz pomoć škara sa pet oštrica koje su joj omogućile brže rezanje.)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.