Iva Kreativa

Bor i vijenac 2013.

-
Objavljeno u Božić
- Petak, 08 Prosinac 2017 - Napisala -

Svake godine radimo nove ukrase, svaki bor je drugačiji i poseban na svoj način. Kad su djeca bila manja radili smo ukrase od slanog tjesta, kada su bili malo veći radili smo ukrase od Das mase upotrebljavajući prigodne kalupe. Više u nastavku teksta... :)Jedne godine sakupili smo šišarke i obojili u srebrno, sjećam se sušenja naranča i limuna i ugodnog mirisa u kući,  stare okrugle kuglice obojili smo u šareno, ideja ima mnogo i sve se može iskoristiti. :)

Naš ovogodišnji bor već dva tjedna krasi naš stan, ne opterećujemo se time dali smo ga rano ukrasili ili ne, mi jednostavno uživamo u tome. :)
Cvjetovi su od papira u dvije boje, Eva je lijepila točkice po cvjetivima, dok je Leon radio lanac. Zajedničkim snagama ukrasili smo naš natur bor i umotali poklone. :)

Male cvjetove za vijenac napravili smo na isti način kao i za bor, razlika je samo da smo ih lijepili na čvrsti okrugli karton. :)

Postupak izrade cvjetova od papira možete pogledati ovdje.

Bor 2011.  možete pogledati ovdje.

Bor i vijenac 2012. možete pogledati ovdje.

Bor 2016. možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.