Iva Kreativa

Božićni čupavci

-
Objavljeno u Božić
- Ponedjeljak, 27 Studeni 2017 - Napisala -

Svake godine u prosincu sadimo pšenicu na drugačiji, šaljivi način. Ove godine napravili smo tri čovječuljka koje smo prozvali "Čupavci" . :)

Za izradu je potrebna: piljevina, pšenica, komad žice i najlon čarapa. Više u nastavku teksta... :)

Prvo u čarapu stavili pšenicu, zatim piljevinu i formirmirali glavu, između smo stavili žicu tako da spojimo glavu sa tijelom (da mogu samostalno stajati). Da bi dobili vrat vezali smo lastik ispod glave preko žice. Uši i nos vezali smo lastikom.

Donji dio tijela napunili piljevinom na način da nam piljevina popuni čarapu preko žice i formirali trbuh. Jednu nogu vezali lastikom kao uši i nos, druga noga je otvorena čarapa koju smo presavili i omotali okolo lastika.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.