Iva Kreativa

Veseli Djed Mraz

-
Objavljeno u Božić
- Ponedjeljak, 17 Prosinac 2012 - Napisala -

12-12-17-Djeda-Mraz-5

Eva i Leon vole Djeda Mraza i vesele se svakom novom susretu sa njim.

Kako stalno izrađujemo različite predmete u tehnici kaširanje papira tako je na red došao Djed Mraz.

Različite veličine kutije i dugački kartonski kolutovi bili su nam potrebni za konstrukciju.

Počeli smo od čizama, noge, trbuh, ruke i na kraju glava. Sve djelove tijela smo dobro pričvrstili ljepljivom trakom te pazili na ravnotežu.

Kada je konstrukcija bila gotova slijedi kaširanje papira u dva sloja. Sušenje je potrajalo zbog vremenskih (ne)prilika.

Nakon što se sve dobro posušilo slijedi bojanje u bijelo.

Nakon bijele boje, obojili smo glavu u rozo, čizme i rukavice u crno.

Odjeću sam skrojila od crvenog krep papira te nakon što smo ga cijelog obukli na red je došla brada od vate, kapa od krep crvenog papira,

brkovi od bijelog kartona, nos od polovice plastičnog jajeta.

Djeca oduševljena kako nam je super ispao. Sretni i veseli uz šale pozirali su sa djedicom za uspomenu.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.