Iva Kreativa

Marko, sretan rođendan!

-
Objavljeno u Rođendanski pokloni
- Nedjelja, 17 Travanj 2011 - Napisala -

11-04-17-MarkoP-sretan_rodjendan-06

Markova želja je bila da mu napravimo avion, uz to smo napravili ploču za kredu te kućno čudovište i nezaobilazni vrtićki spomenar koji je Eva ispunila i ukrasila!

Marko je Evin prijatelj od rođenja, rođeni su par dana razlike, Marko je od nas dobio novi hand-made poklon, a nama je uvijek gušt za njega napraviti nešto novo. 

Prvo smo napravili kućno čudovište od Das mase te ga obojili i lakirali, na kraju kad se lak osušio zalijepili smo velike plastične oči.

Okruglu šperploču debljine 12 cm obojila sam Boardy akrilnom bojom poštujući točne upute proizvođača koja se nanosi u 2 sloja jedan vodoravno, drugi okomito. Suši se 24 sata i tada je spremna je za crtanje/pisanje kredom. Prije bojanja sam zalijepila ljepljivu traku po sredini kruga tako da dobijem dvije polovine.

Dok smo čekali da se ploča osuši dosjetili smo se naših bubamarica koje smo radili ljetos. Imamo kući pozamašnu zalihu kamenja i kamenčića, izabrali smo plosnate, glatke na dodir i prvo ih obojili dva puta u crveno te nakon toga crnom iscrtali točkice i na kraju dodali dvije točkice bijele za oči da nalikuju na bubamare.

Kada se ploča sasvim osušila traku sam skinula i odmah smo probali ploču. Gotove kamenčić-bubamare zalijepili smo po sredini ploče te napisali posvetu za Marka. Bili smo zadovoljni ishodom.

Za kraj: avion! Po želji slavljenika! Napravljen od plastične boce 1,5 lit te kaširan i obojan, zalijepili smo slike putnica Marijane (sestre od Marka) i Eve te pilota Marka i Leona. Zalijepili smo avion na ukrašenu kutiju. Nadamo se da će Marko biti zadovoljan poklonom.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: Torta od papira za Doru »

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.