Rođendanske dekoracije

15 08 23 Rodjendanske dekoracije 2

31.07.2015. Leon je napunio osam godina. Čim je ustao iz kreveta... sav sretan, vesel s osmijehom kao na slici ;) uz pjesmu "Sretan rođendan" jedva dočekao vidjeti poklončić. :) :) Sav si je bio važan i sretan.. Poklon sam spakirala u bijeli papir i ukrasila Minionsima koji su nam obilježili ljeto. ;) :) U nastavku teksta možete pogledati rođendanske dekoracije i transparent. :)

 

Read more ...

Pinata srce

15-05-14-Pinata-srce-1

Za Evin 10. rođendan napravila sam pinatu po njezinoj želji u obliku srca. :)

Više pročitajte u nastavku teksta.

Read more ...

Torta na 10 katova

15-04-29-Torta od kartona na 10 katova-3

Proslavili smo Evin 10. rođendan. Predivan, sunčan dan, kao stvoren za rođendan na otvorenom. Puno vesele djece, osmijeha i sreće. :) Danima prije rođendana radili smo dekoracije koje možete vidjeti u nastavku teksta. :)

Read more ...

Pinata Grozela

14-08-05-Pinata-Grozela-3

Svake godine prije rođendana izrađujemo dekoracije i pinjatu. Nekoliko mjeseci ranije Leon je poželio da pinjata bude crni pauk Grozela iz Letećih medvjedića. Kao i uvijek sve dječje želje se ostvaruju. :)

Read more ...

Cvjetna stolica

14-06-24-Cvjetna-stolica-3

Duže vrijeme planirala sam napraviti makeover stare klupice, stajala je na balkonu i čekala strpljivo svoj red. :) Iskreno, ne pamtim odakle sam donijela, pamtim samo da je to bila ljubav na prvi pogled, čim sam je vidjela znala sam šta s njom i sretno je ponijela kući bez obzira na šokantno čuđenje moje okoline zbog njezinog izgleda.

Read more ...

Veliki cvjetovi od krep papira

14-05-31-Cvjetovi-krep-papir-4

Danas moja draga mama ima rođendan. Lijepo smo proslavili i zabavili se u obiteljskom okruženju. Već i vrapci na grani znaju da uvijek darujemo naše "hand made" poklone, :) odlučila sam napraviti pet velikih cvjetova od krep papira i nisam pogriješila, mama se oduševila.

Read more ...

Papirnati lampioni

14-02-27-Papirnati lampioni-1

Lampione od papira naučila sam raditi u osnovnoj školi, dekorativni za sve prilike i jednostavni za izradu. U nastavku pogledajte slikovne upute.

Read more ...

Cvjetovi od krep papira

14-02-15-Cvjetovi-od-krepa-2

Često dobivam upite kako napraviti cvjetove od krep papira koje sam više puta objavila. Drago mi je da vam se sviđaju, obožavam ih raditi, jednostavni i dekorativni za sve prigode.

Read more ...

Plus hosting

Cjenik pločica

Cjenik pločica s imenom možete pogledati klikom na gornji link!

piccoli-terremoti

13-08-30-Kreativa na plazi-1

Pronašli smo predivne oblutke, složili ruke, noge, glavu. Cvijet se Eva dosjetila napraviti od glatkih stakalca iz mora.
E. i L. su spontano dodavali nos, oči, sve što su pronašli na plaž

...

Tko je online?

We have 34 guests and no members online

Zadnje komentirano