Eva, sretan 11. rođendan :-)

16-04-02-Eva-sretan-11-rodjendan-2

Eva danas ima 11. rođendan. :)

Napravila sam tortu od papira da u ponedjeljak počasti svoje prijatelje iz razreda. Kako E. odrasta sve više dolazi na moje boje he he ;) :) tako je ovo moja prva torta kombinirana crnom boju. Oni koji me poznaju znaju da crnu boju volim i da ona nije toliko mračna..:) Uz crnu Evina želja je bila plava koja je njezina omiljena boja. Plavih nijansa ima veliki izbor, pronašle smo malo drugačiju plavu, rekla bih čak boju koja se rijetko koristi i zato mi je drago da smo se vrlo brzo dogovorile.

Eva voli točkice... tako sam odlučila napraviti cvjetove, a svaku točkicu na latici lijepila jednu po jednu. :)

Read more ...

Festival Veli Jože Motovun

 15-06-06-Motovun-16

Vratili smo se sinoć iz Motovuna, puni dojmova, ispunjeni i zadovoljni. Dragi ljudi, smještaj, hrana, gradić iz bajke, pogled sa zidina nešto što se ne može opisati... pozitivna energija, ma sve, sve...je bilo predivno. I ovim putem još jednom se zahvaljujem fotografu Festivala Antonu Unkoviću na prekrasnim fotografijama. Galeriju možete pogledati u nastavku teksta.

Read more ...

Torta od papira

15-04-06-Torta-od-papira-5

Naša draga Eva napunila je 10. godina prije nekoliko dana. Napravila sam tortu od papira koju nosi u školu da proslavi rođendan sa prijateljima iz razreda. :)

Read more ...

Plus hosting

Cjenik pločica

Cjenik pločica s imenom možete pogledati klikom na gornji link!

piccoli-terremoti

Imamo pozamašnu količinu kamenčića koje smo sakupili na plaži: svih veličina, oblika, s rupom, u obliku srca, manjih, okruglih, glatkih pa čak i crnih.

Tko je online?

We have 50 guests and no members online

Zadnje komentirano