Humanitarna modna revija ” Svi smo mi jednaki “, 2015.

U petak, 19. lipnja 2015. sudjelovala sam s Udrugom Birikina iz Pule na humanitarnoj modnoj reviji ” SVI SMO MI JEDNAKI” u organizaciji Tijara model managmenta.

Bilo je to moje prvo takvo iskustvo, sretna i ponosna da sam sudjelovala u ovom predivnom događaju. Više pročitajte u nastavku teksta.

15-07-07-Svi-smo-mi-jednaki-01

 

 

 

 

Dan ranije, u četvrtak, 18. 06.2015. članice Udruge Birikina i ja sastali smo se na kreativnoj radionicu u Udruzi Birikina, izrađivali smo odjeću koju smo nosile na modnoj reviji. Napravila sam si suknju od novinskog papira koju sam u struku vezala špagicom, ukrasila sam cvjetovima koje sam također napravila od novinskog papira. Postupak cvjetova možete pogledati ovdje. U Domu branitelja 19. lipnja 2015. s početkom u 18 sati imali smo kreativnu radionicu na kojoj smo izrađivali ukrase od novinskog papira, suknje za djevojčice, razne ukrasne cvjetove i mašnice.

15-07-07-Svi-smo-mi-jednaki-1115-07-07-Svi-smo-mi-jednaki-1215-07-07-Svi-smo-mi-jednaki-02

Oni koji me bolje poznaju znaju da svakodnevno nosim svoj nakit koji uzrađujem od papira koji se odlično uklopio uz suknju… narukvica, ogrlica i suknja od papira. 😉 🙂

Predivna večer, prepuna emocija i lijepih trenutaka. Presretna da sam sudjelovala.

Fotografije Udruge Birikina, photo: Danijel Bartolić možete pogledati ovdje. Fotografije su preuzete s Facebook stranice Pulska svakodnevnica – Fotografije i zanimljivostiJoš fotografija možete pogledati ovdje, ovdje i ovdje. 🙂

Photo: © Damir Bošnjak & Giordano Cellich

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by Iva