Festival Veli Jože u Motovunu, 05. – 06.6.2015. Suradnja Birikina & Iva Kreativa

Udruga Birikina Pula gostuje na 2. danima Velog Jože u Motovunu 05. – 06. 06. lipnja sa dječjim kreativno – dramskim radionicama. Rasporeda dječjih radionica Udruge Birikina Pula:15-06-03-Kljuc-Velog-Joze-1petak i subota 05.i 06.06.2015. od 9:30-12:00 sati te od 16:00- 17:00 sati.

Za kreativnu radionicu napravila sam velike cipele (75 cm) i ključ (1,5 m) ali neću sve odati, neka to bude mala tajna. 😉 Dođite i posjetite nas u Motovunu u prekrasnom drevnom istarskom akropolskom gradiću smještenom na vrhu 277 metara visokog brijega.

Veselim se da ću voditi kreativne rdaionice, volim suradnju sa Birikinićima, uvijek bude veselo i zabavno. 🙂

Nekoliko fotografija možete pogledati u nastavku teksta.

Organizatori Festivala najavili su bogat program kako kažu podijeljen prema brojnim ciljnim skupinama, od najmlađih do najstarijih generacija,

različitih profesionalnih orijentacija što jamči visoku posjećenosti i uključivanje mnogih interesnih subjekata.

Veli Jože je posebno atraktivan djeci i posjetiteljima koja se mogu uključiti u radionice te sudjelovati u izvođenju predstave koju zajednički pripremaju uz pomoć stručnog voditelja. Ove se radionice odvijaju cijeli dan.

Manifestaciju je najbolje opisati kao obiteljsku manifestacija jer su programi i sadržaji koncipirani za cijelu obitelj te se svi uzrasti mogu dobro zabaviti,
naučiti i uživati u ljepotama Motovuna i njegovih divova. Program Festivala možete pogledati ovdje. Manifestacija će se otvoriti puštanjem stotina svijetllećih lampiona s najljepšim željama i mislima prema nebu iznad  Motovuna.

 

Written by Iva